Szúnyog STOP

Szúnyog STOP

Protect® szúnyoglárva-irtó tabletta segítségével

Az előttünk álló hetekben különösen fontos, hogy a saját kertjeinkben is védekezzünk a csípőszúnyogok ellen, hiszen az időjárási körülmények miatt az elkövetkezendő időszakban – védekezés nélkül – még intenzívebben szaporodhatnak el ezek a sok kellemetlenséget okozó rovarok.

A csípő szúnyogok életük jelentős részét pete, lárva- és bábállapotban töltik. A pete kikeléséhez, a lárvák és bábok fejlődéséhez egyaránt elengedhetetlen a víz. A kertben lévő esővíz gyűjtésére alkalmas tartályokban (pl. hordóban, kádban, kannában, vödörben stb.) és a kerti medencékben akkor várható szúnyogtenyészés, ha bennük a víz tartósan jelen van. Ekkor az állóvízben a lárvafejlődés zavartalan és a nyári melegben akár hetente egy új csípő szúnyog generációt is kinevelhetünk. Az ilyen esetek elkerülésére találták fel a csípőszúnyog-lárva irtószereket. A készítmény alkalmazásával 3-4 hétig is élvezhetjük a mentességet.

Felhasználható:
A tenyészővizekbe juttatva, a szúnyoglárvák fejlődésének és a bábok kifejlett csípőszúnyoggá történő átalakulásának gátlására alkalmas. Többféle szúnyogfaj lárváira hat. A tabletta víz hatására, lassú ütemben, folyamatosan bocsátja ki a hatóanyagát, így megakadályozza azt, hogy a kezelt vízből kifejlett szúnyogok keljenek ki. Az egyedek zömének pusztulása bábállapotban következik be. A kifejlett szúnyogokra nincsen hatással!

A Tiszaújvárosi Városgazda Kft. 2020. július 30-tól, elkezdi a Protect® szúnyoglárva-irtó tabletta térítésmentes osztását Tiszaújváros lakosai részére.

Protect® szúnyoglárva-irtó tabletta átvehető a Tisza út 2/C irodaépület portáján (BMH, Magyar Vöröskereszt, VDSZSZ szervezetek), személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával.

Munkanapokon: 7-18 óra között

Mit kérünk cserébe?

Szakszerűen használják fel. 5 db „Ön is védekezzen a szúnyogok ellen!” szórólap eljuttatása, a szomszédoknak, ismerősöknek.

Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft.